Welkom bij de Rotondaschool Passewaaij
 
Stralend de wereld in is onze uitspraak waar we dagelijks mee bezig zijn. Rotonda kinderen gaan met plezier naar school en met vrolijke verhalen naar huis. Door middel van de kanjertraining leren wij kinderen elkaar respecteren en waarderen om wie ze zijn. Elk kind met zijn eigen kwaliteit. Die kwaliteit mogen ze bij ons op school laten zien waardoor ze gaan en blijven stralen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen tot wereldwijze kinderen. Ze leren bij ons op school doelen stellen en samen te bekijken hoe deze te halen. Daarnaast leren wij ze omgaan met tegenslag, opstaan en doorzetten. Nieuwsgierig naar onze school? Maak een afspraak en kom het zelf ervaren. 
   
 
 
nieuwe leerlingen        
   
Activiteiten kalender   
 
 
Laatste nieuwsbrief     
   
 
Laatste nieuwsbrief
groep 1-2-3
 
                     
 
Informatie BSO             
 
 
Formulier 
verlofaanvraag
             
 
 
BEKNOPTE AGENDA
 
10 januari
22 januari

24 januari
31 januari
Groep 1/2 vrij
Studiemiddag, kinderen
vanaf 12.00 uur vrij
Groep 1/2 vrij
Studiedag, kinderen vrij

.
 
Wij zijn een kanjerschool!


Wij zijn er trots op dat we een kanjerschool zijn. Al onze leerkrachten zijn opgeleide kanjertrainers en geven wekelijks kanjerlessen. Maar wat is de kanjertraining nu eigenlijk?

De kanjertraining richt zich op de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Door verhalen en oefeningen krijgen kinderen inzicht in hun eigen gedrag en dat van de ander. Ze leren om te gaan met hun gevoelens, voor zichzelf op te komen, te luisteren naar anderen en conflicten op een goede man

Engels vanaf groep 1-2
 
In alle leerjaren bieden wij Engels aan. Wij vinden het belangrijk om dit de kinderen mee te geven voor de toekomst. We werken hiervoor met de methode Groove Me. Bij de kleuters starten we met het leren van de kleuren, cijfers en lichaamsdelen. Ook lezen we boekjes, luisteren en oefenen we liedjes en spelen we spelletjes.
ier op te lossen